Velkommen til Inerds.

Inerds er en nem og tilgængelig Internet ressource som kan hjælpe dig med at afklare dine Internet problemer. Vi giver dig adgang til de nødvendige ressourcer, for at du bedst muligt kan diagnosticere dine problemer og derved løse dem. Inerds giver adgang til værktøjer of articler for at hjælpe Internet folket verden over, til den bedst mulige Internet oplevelse.

Du kan surfe rundt på siden ved hjælp af menuen øverst på siden. Er du ikke bekendt med hvordan man diagnosticere Internet problemer, bør du surfe en tur forbi vores artikler.

Nye Værktøjer

Place An Alternate Description Here! Sammen med det nye design har vi nu givet vores brugere mulighed for at pinge og lave DNS opslag direkte her på siden.

Vi håber at disse egenskaber kan hjælpe i jeres dagligdag og håber at vi snarest muligt kan introducere yderligere værktøjer.

Desværre, har vi grundet begrænsninger i budgettet blevet afskåret fra muligheden at benytte 3 parts komponenter- Denne begrænsning er blandt andet årsag til at vi ikke også kan introducere Traceroute, Whois og lign. Vi håber at både vores brugere og de selskaber som de arbejder for, fremover vil hjælpe os økonomisk, således at vi fortsat kan udvide vores værktøjskasse.

Ønskede Værktøjer

Place An Alternate Description Here! Nednestående er værktøjer som vi meget gerne vil give vores brugere adgang til. Nogle er under udvikling og bliver introduceret så snart de er færdige, mens andre er blevet udskudt på ubestemt tid, grundet økonomiske årsager. Ønsker du et værktøj som ikke står på listen, bedes du kontakte os herom. Vores kontakte oplysninger står nederst på siden.

  • Traceroute (udsat)
  • Whois (udsat)
  • RSS Reader (planlægger)
  • Quick & Dirty webmail (planlægger)
Traceroute, Whois, og RSS Reader behøver ingen nærmere introduktion, men hvad mener vi lige med Q&D webmail? Formålet med Q&D Webmail er at give nem og hurtig adgang til at læse og slette emails i en hvilken som helst email konti. Du vil altså kunne se hvor mange og hvor store emails der ligger, søge efter emails ud fra et filter og slette disse emails.
Ping
 
DNS

Record type